[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

01-03-2019

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Tryg

 

Søger du nye udfordringer i erhvervslivet efter endt sportskarriere, så er forsikringsvejen måske noget for dig!

I Tryg tilbyder vi mange muligheder, hvor det kun er dig, der sætter grænsen for din fremtidige karriere. Du vil blive en del af en stor organisation som servicerer og rådgiver vores privat- og erhvervskunder med at få den bedste skræddersyede dækning.

Med det rette mindset og drive kan du starte rejsen som kunderådgiver, finanselev eller lignende.

Hvorfor Tryg?
Tryg Forsikring A/S er nordens største skadeforsikringsselskab med et meget stærkt brand og med fokus på lønsomhed og effektivitet. Tryg er en veletableret forretning, der går tilbage til det 18. århundrede. Vi har cirka 3.300 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. På det nordiske skadeforsikringsmarked er Tryg det største selskab i Danmark, det tredjestørste selskab i Norge og det femtestørste selskab i Sverige. Tryg blev børsnoteret på Nasdaq OMX Copenhagen i 2005.

I Danmark har vi kontorer i Ballerup, Valby, Næstved, Århus og Viborg.

Vores strategi er simpel: I en verden, der forandrer sig, gør vi det enklere at være tryg - og du kan være med på rejsen mod netop dette.

Hvad forventer vi af dig?
Du…

  • Har gode kommunikationsevner: Vores kunder er i mange forskellige stadier, fra familieforøgelse til uheld, hvor vi skal være præcise i vores kommunikation for at yde den bedste service.
  • Er ansvarsbevidst og stabil: Vi leverer tryghed i verdensklasse og er vores ansvar bevidst igennem hele organisationen.
  • Er ivrig efter at lære og gøre en positiv forskel for vores kunder: Vores kunder er vores højeste prioritet, og vi vil tilbyde dem den bedste service i branchen
  • Trives i et travlt miljø og motiveret for at yde en indsats: Vi har dygtige og ambitiøse medarbejdere, som vil blive dine kollegaer.
  • Er udadvendt og har et godt humør: Vi har medarbejdertilfreds i verdensklasse, blandt andet fordi, at vi holder humøret højt - også når vi har travlt.

Nysgerrig?
Læs om vores ledige stillinger HER

Har du lyst til at høre mere om jobmuligheder og eventuelle karriereveje, er du velkommen til at rette henvendelse til HR Partner Jeppe Højrup på mail jeppe.hoejrup@tryg.dk

Hvis du har spørgsmål til et af vores specifikke jobopslag, skal du dog kontakte den ansættende leder.

Du kan læse mere på vores hjemme side www.tryg.com