[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-02-2017

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

PeopleLink

PeopleLink er en dansk konsulentvirksomheden med fokus på search & selection, som et hoved forretningsområde. Virksomheden ejes af de tre partnerne Jesper Nielsen, Nancy Lohmann og Lene Mølholm. Vores kompetence bygger på mange års erfaring fra såvel konsulentbranchen som fra danske og internationale industri- og servicevirksomheder. Tilsammen udgør vi et stærkt team, som bygger på indsigt og erfaring, integritet og respekt for den enkelte såvel som for helheden.

Hos PeopleLink, er det vores ambition at finde de medarbejdere, som bedst er i stand til at bidrage til virksomhedens mål. For at lykkes med dette er det afgørende, at den enkelte medarbejder har de rette kompetencer - personligt og fagligt, at de rette organisatoriske forudsætninger er til stede, og ikke mindst at medarbejdernes motivation for opgaven er i overensstemmelse med virksomhedens forventninger. Derfor har vi også vurderet, at Job4Player, er det rigtige sted for os at være partnere.

Vi kan også her bringe vores mottolinking people and businessi spil.

PeopleLink er meget mere end en cv-database. Vi mestrer rekruttering og udvælgelsesprocesserne som konsulenter, og vi er robuste håndværk, og øger dermed træfsikkerheden for både kandidat og virksomhed. Ligesom vi gerne bringer vores erfaringen i spil, som rådgiver i processen.

Du er velkommen til at kontakte os.

 

PeopleLink_lille

Tlf: 66102015
Mail: mail@people-link.dk
Web: www.peoplelink.dk
LinkedIn: Klik her