[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

13-12-2017

Søger du nye udfordringer i forsikringsbranchen efter sporten? Så kigger Tryg efter dig!

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

JKS

 

JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau med 38 afdelinger i Danmark samt afdelinger i Norge og Sverige. Vi arbejder med at sikre vore kunder den bedste arbejdskraft - hvad enten det er til midlertidig eller fast ansættelse. Derfor er vi også attraktive for de mange kandidater, som vi hvert år får i nye, spændende jobs. På vikarområdet sikrer JKS Staffing virksomhederne ekstra kapacitet, når der er behov for det og ellers er vi på standby og klar til at levere, når behovet opstår igen. Vi leverer faglærte såvel som ufaglærte vikarer til service, logistik, industri, bygge-anlæg og administration.  

Hos JKS Career rekrutterer vi kvalificerede medarbejdere til faste stillinger til alle brancher og på alle niveauer - og vi benytter os løbende af markedets mest anerkendte test- og analyseværktøjer.

"Vi får mange opgaver, hvor der stilles krav om at personligheden skal rumme elementer af vindermentalitet - herunder at man med viljestyrke og udholdenhed kan arbejde efter et fast mål - og udvikle sin egen indsats undervejs. Derfor har sportsfolk på eliteniveau mange værdifulde egenskaber, som efterspørges i erhvervslivet"
- Michael Rosenhøj, Rekrutteringschef

I JKS Career går vi hele vejen med vore ydelser. Den kandidat, der får jobbet, følger vi helt til dørs med Onboarding, så han hurtigst muligt bliver effektiv i sit nye job. Vi tilbyder også vore kunder Assessment, hvor vi får vurderet og udviklet kundens medarbejdere. Endelig kan vi sikre, at den medarbejder, som en virksomhed må tage afsked med, kommer godt videre. Det gør vi med Outplacement, hvor vi bl.a. øger den afskedige medarbejders chancer for at komme hurtigt i arbejde igen.

Du kan læse mere om os på www.jks.dk - og her kan du også oprette dit CV, hvis du er interesseret i at arbejde som vikar eller kontakte JKS Career, hvis du søger en fast stilling.

For yderligere oplysninger kontakt:
Michael Rosenhøj, Rekrutteringschef
E: mrp@jks.dk
M: 61630780