[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

30-11-2018

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Cuneo

 

Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker?

Cuneo er Danmarks stærkeste salgspartner, og vi booker møder, laver opsøgende salgsarbejde, markedsafdækning og analyser for en lang række danske og internationale virksomheder.

Vi arbejder udelukkende med B2B kunder, og har derfor intet salg til privatpersoner.

En karriere i Cuneo vil være et stærkt valg, hvis du ønsker at få erfaring i opsøgende salg, kundepleje, relationssalg og hvis du vil være en del af et stærkt hold, der elsker at have fart på, og kan lide det, vi laver!

Vi kæmper sammen for at give vore kunder den bedste oplevelse, og laver et fantastisk forarbejde for vore kunders sælgere. 

Hvis du har ambitioner og stærk vilje, kan du nå rigtig langt hos Cuneo.

Det vigtigste for os er at du har kampgejst og vilje, og har mod på at prøve noget nyt. Jobbet består primært i at tale i telefon, men er både sjovt, hårdt, udfordrende, lærerigt og fantastisk!

Vi søger løbende presales managers til mødebooking og dataindsamling, vi tilbyder grundig oplæring, en god lønpakke, attraktiv bonusordning, pension, frokostordning og naturligvis den fleksibilitet det kræver, at have et job sideløbende med sporten. 

Vores kontor er beliggende i Helsingør, hvor du vil arbejde ud fra. Vi søger primært fuldtids- eller deltidsansatte (30 timer), men vil naturligvis være fleksible i forhold til din sport (ved kampe eller lign.).

Se mere om os på www.cuneo.dk  og send gerne dit cv samt et par linjer om dig selv til os.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peter Benjaminsen, Partner i Cuneo, på tlf. 31 15 34 49 eller mail pb@cuneo.dk