[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Bliv partner i 4player

4player indgår partnerskaber i projekterne Study4player og Job4player med uddannelsesinstitutioner og virksomheder, som er indstillet på at medvirke til at fremtidssikre elitesportsudøvere, som satser målrettet på en sportskarriere. Elitesportsudøvere har oftest unikke egenskaber, som gør dem til ressourcestærke studerende eller attraktive medarbejdere.
 
Dedikerede virksomheds- og rekrutteringspartnere tilknyttes Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Job4player og Team Danmark.

Læs mere om mulighederne for at blive Virksomhedspartner, Rekrutteringspartner og  Uddannelsespartner  - og hvad de forskellige partnerskaber indebærer - nedenfor:

 

 j4p_pile  Virksomhedspartner i Job4player

"Vindertyper til erhvervslivet"

I elitesporten er der en overrepræsentation af talent og profiler med et solidt mentalt beredskab.

Talenter kan være vanskelige at rekruttere - i Job4player har vi samlet dem i en unik CV-database af vindertyper.

Job4player er relevant for jer, hvis I søger medarbejdere, der er produktive og ikke vil "nøjes", men stiller krav til sig selv og sine omgivelser. En elitesportsudøvere vil med al sandsynlighed søge at påvirke jeres team, så alle/fællesskabet præsterer endnu bedre.
 

Uddrag af elitesportsudøverens CV:

"Jeg jagter resultater og succes 24 timer i døgnet og er…

  • I stand til at yde mere end gennemsnittet
  • Struktureret
  • Ambitiøs og målrettet
  • God under stress og vant til at håndtere pres
  • I besiddelse af stærke samarbejdsegenskaber
  • I stand til at opnå forbedringer og udvikling på kort tid ved hård træning"
     

Fri rekruttering, CSR mm.

Virksomhedspartnere i Job4player har blandt andet adgang til en unik CV-database med nuværende og tidligere elitesportsudøvere, kan slå job-, praktik og projektskrivningstilbud op samt sende direct e-mail til knap 2.000 unikke vindertyper. Virksomhedspartnerne kan desuden bruge engagementet i CSR-øjemed samt opnå networking og hospitality i sportens verden.
  

For mere information og en snak om mulighederne ved at blive virksomhedspartner i Job4player kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk  j4p_pile  Rekrutteringspartner i Job4player

Som rekrutteringsbureau vil I have mulighed for at blive rekrutteringspartner i Job4player, og forespørge om kandidater og vindertyper fra elitesportens verden til jeres kunder/virksomheder. I vil altså have adgang til en særlig gruppe af vindertyper som kan tilføre en ekstra dimension til jeres kunder og deres behov.
 

Specifikke søgninger og jobopslag

Rekrutteringspartnere i Job4player vil årligt kunne lave et forudaftalt antal forespørgsler på kandidater til specifikke opslag/kunder, hvor en profil fra elitesportens verden vil være et godt match til stillingen/virksomheden.

Ligeledes vil I som rekrutteringspartner også løbende kunne opslå stillinger i Job4players Jobbank, som elitesportsudøverne kan tilgå og ansøge til ved interesse.
 

For mere information og en snak om mulighederne ved at blive rekrutteringspartner i Job4player kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

 

 s4p_pile  Uddannelsespartner i Study4player

Study4player samarbejder bredt med alle uddannelsesinstitutioner, der er indstillet på at tage højde for elitesportsudøvernes særlige udfordringer.

Study4player indgår desuden uddannelsespartnerskaber med uddannelsesinstitutioner, der er ønsker at udvikle fleksible vilkår for elitesportsudøvere, ved eksempelvis at oprette en særlig rådgivningsordning for elitesportsudøvere på uddannelsesinstitutionen.
 

Særlig rådgivningsordning

Study4player går gerne i samarbejde om udvikling og evt. drift af en særlig "lokal" rådgivningsordning for elitesportsudøvere på uddannelsesinstitutionen. Study4player har solid erfaring på området fra driften af Nordjysk Elitesport og samarbejder tæt med Syddansk Elite.
 

Study4player Online Academy

I Study4player Online Academy samarbejder Study4player med uddannelsespartnere om markedsføring af kvalitative onlinetilbud til elitesportsudøvere. Uddannelserne skal rumme en vis fleksibilitet og vil til gengæld kunne blive synliggjort gennem 4players meget direkte kontakt til de danske elitesportsudøvere. Study4player vil bistå med ikke-akademisk rådgivning af udøverne.
 

For mere information og en snak om mulighederne for at udvikle en særlig rådgivningsordning eller markedsføring gennem Study4player Online Academy kontakt direktør i 4player Rasmus N. Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk