[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Partnere i Job4player

Elitesportsudøvere har allerede en gang vist, at de kan skabe resultater. De samme egenskaber, som har skabt deres sportslige succes, kan også bringe dem til tops igen. Det kan mange virksomheder godt se - derfor er de interesserede i at rekruttere elitesportsudøvere til at skabe resultater i deres virksomhed. 

Læs mere om mulighederne for at blive partner i Job4player, og hvad dette indebærer under BLIV PARTNER

 

Elitesportens karrierepartnere:

Elitesportens Karrierepartnere

Elitesportens Karrierepartnere er et setup, der styrker brobygningen mellem elitesport og erhvervsliv, så erhvervslivet har én enkelt indgang, når de vil rekruttere topatleter som medarbejdere. Tilsvarende har atleterne ét sted, de kan henvende sig, hvis de har behov for at blive matchet med en virksomhed. 

Gennem Elitesportens Karrierepartnere får elitesportsudøvere f.eks. adgang til uddannelses- job- og karriererådgivning samt Job4players unikke CV-database, hvor virksomheds- og rekrutteringspartnere kan finde vindertyper til deres eller andres virksomhed.

 

Virksomhedspartnere:

Job4player indgår partnerskaber med målrettede virksomheder, som har set fordelene i at tilknytte elitesportsudøvere. Klik på logo for at se virksomhedens tilbud til udøvere:
    

Nykredit 
 
Aros Forsikring

 
Nordea 
 
proVeo


KBH Kommune_lille
 
 
DGI 
 
FK Distribution 
 
Politi