[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Hvem er Job4player?

Job4player hjælper fodboldspillere, håndboldspillere og andre elitesportsudøvere med afklaring af personlige kompetencer og med at finde et konkret job undervejs eller efter sportskarrieren. Job4player giver desuden målrettede virksomheder mulighed for at tilknytte vindertyper med attraktive egenskaber.

Dedikerede virksomheds- og rekrutteringspartnere tilknyttes Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Job4player og Team Danmark med Adecco som elitesportens karriererådgivningspartner.

Job4player drives af 4player, et selskab under Spillerforeningen, som har indgået aftale med Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening om levering af uddannelsesrådgivning, jobrådgivning og øvrige tilbud rettet mod karriere nr. 2. For at få hjælp fra Job4player skal du være medlem af en af nedenstående foreninger:

Spillerforeningen_logo Håndboldspf_logo DEF_logo

Udover at fungere som kontakten mellem udøvere og erhvervsliv tilbyder 4player uddannelsesrådgivning/-støtte til elitesportsudøvere i Study4player, samt et eksklusivt karrierenetværk for nuværende og tidligere elitesportsudøvere gennem Sportsalumni.dk. Læs mere om de to andre tilbud via links i højre spalte, eller gå til hovedsiden www.4-player.dk

 

Kontakt

Er du klar til at forberede dit karriereskifte, så kontakt os for rådgivning omkring jobsøgningsprocessen, eller start med at oprette dit CV i Job4players CV-database og modtag automatisk rådgivning forud for aktivering af dit CV. Du kan se en oversigt over hele 4players team under Find en medarbejder