[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

4players eksklusive mentorkreds

Søger du en mentor, der kan give sparring omkring din udvikling og eventuelle karrieremæssige overvejelser?

4player har tilknyttet en eksklusiv kreds af tidligere elitesportsudøvere med relevant og solid erhvervserfaring - mentorer, som er motiveret for at coache unge fremadstormende vindertyper.

Fremgangsmåde og retningslinier
For at få en mentor via 4player skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning om, hvad du ønsker at få ud af et forløb med denne mentor til Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk. I denne motiverede ansøgning skal du komme ind på, hvilke karrieremæssige overvejelser du har gjort dig, og hvad du kunne tænke dig at få ud af at sparre med en mentor.

Du kan godt ønske en specifik mentor. 4player søger og kontakter en eksklusiv mentor for at sikre, at der er et match mellem mentor og mentee på bl.a. personlighed, behov og tid - du kan derfor ikke være sikker på at få den ønskede mentor.

En mentor kan forventes at sparre omkring karrieremæssig udvikling - du kan ikke forvente jobtilbud og færdighedstræning til eksempelvis udarbejdelse af CV.

Mentor og mentee aftaler selv rammerne for deres samarbejde. 4player opfordrer dog til, at I det første år tilstræber at mødes 2-4 gange, samt at I indledningsvis afstemmer forventninger til samarbejdet. Det kan være en god idé at blive enige om, at alt indhold af samtalerne er fortroligt med mindre andet aftales.


Eksklusive mentorer:

Michael Fenger, håndbold
Sportslige meritter: Michael Fenger er tidligere landholdsholdsspiller, som nåede i alt 234 landskampe. I 1984 repræsenterede han det danske herrelandshold ved OL i Los Angeles, som ved den lejlighed endte som nummer fire i turneringen. På klubplan spillede Michael Fenger for HIK Håndbold. 

Erhvervskarriere: Michael Fenger arbejder i dag som marketingdirektør for Nilfisk Koncernen og er ligeledes medlem af Gentofte Byråd for De Konservative. 


Carsten Haurum, håndbold
Sportslige meritter: Carsten Haurum er tidligere landsholdspiller, som deltog ved de Olympiske Lege for Danmark i både 1980 og 1984. I løbet af sin landsholdskarriere nåede han 108 kampe med 227 mål til følge.

Erhvervskarriere: Carsten Haurum er uddannet cand.polit, og var i perioden 1984-2002 direktør for lokale- og Anlægfonden. I dag sidder han som direktør for Kultur- og fritidsforvaltningen i Købehavns Kommune.


Poul Sand, fodbold
Sportslige meritter: Poul Sand er tidligere fodboldspiller for Herning KFUM, Herning Fremad og Vanløse. Efter endt fodboldkarriere, kastede Poul Sand sig over veterancykling, hvor han opnåede flere store resultater.

Erhvervskarriere: Poul Sand er uddannet inden for handel af modetøj, har tidligere arbejdet som salgschef, været selvstændig samt haft bestyrelsesposter i Herning Fremad, FCM og DCU. I dag er Poul Sand direktør for Sand-Bundgaard Holding samt bestyrelsesformand for Messecenter Herning. 


Camilla Andersen, håndbold
Sportslige meritter: I løbet af sin karriere nåede Camilla Andersen blandt andet 194 landskampe for det danske kvindehåndboldlandshold, OL guld i 1996 og 2000, EM guld i 1994 og 1996, VM guld i 1997. Derudover vandt hun et utal af titler på klubplan.

Erhvervskarriere: Camilla Andersens erhvervskarriere startede som elev i rejsebranchen, og i 2002 stiftede hun sit eget rejseselskab, Travel Sense, som hun i 2010 solgte hovedparten af, men hvor hun stadig er ansat som direktør. Derudover er hun medlem af Team Danmarks bestyrelse.


Gert Eg, fodbold
Sportslige meritter: Gert Eg spillede hele sin fodboldkarriere i Vejle Boldklub, hvor han med 509 kampe, har klubrekorden for flest spillede kampe. Gert Eg blev to gange dansk mester med Vejle, ligesom han opnåede at vinde pokalturneringen tre gange.

Erhvervskarriere: Gert Eg er uddannet advokat, og har tidligere været formand for Vejle Boldklub, ligesom han har været viceborgmester i Vejle. Gert Eg arbejder i dag som advokat hos Skov Advokater.


Alex Pedersen, cykling
Sportslige meritter: Alex Pedersen er tidligere professionel cykelrytter. Han har i løbet af sin karriere vundet både VM i landevejscykling i 1994, ligesom han to gange i henholdsvis 1986 og 1992 har vundet DM i landevejscykling.

Erhvervskarriere: Efter endt cykelkarriere, har Alex Pedersen været sportsdirektør for Team CSC samt direktør for Ikast-Bording Elite Håndbold. I 2005 blev han direktør for Ugeavisen Herning og er i dag ansat som direktør for Jyske Medier A/S.


Lars H. Nielsen, roning
Sportslige meritter: Lars H. Nielsen er tidligere eliteroer. Mest kendt er han for sin bronzemedalje for det danske landshold ved OL 1984 i Los Angeles.

Erhvervskarriere: Efter karrieren som eliteroer sluttede, tog han i 1989 hul på en ny karriere i det danske erhvervsliv som coach og facilitator. Lars er coachuddannet i København og London. Derudover har han en uddannelse fra Københavns Universitet og specialiseret i vinderpsykologi. I mere end 20 år har Lars H. Nielsen været indehaver af virksomheden OlymPeak, der coacher erhvervsledere og idrætsfolk. Læs mere på www.olympeak.com. Lars har udgivet bogen Vinderkultur i 2011 og Winner Culture i 2012.


Lars Smith, triatlon
Sportslige meritter: Lars Smith er tidligere elitetriatlet, og har igennem sin karriere stillet op i en lang række konkurrencer, Bronze DM langdistance, Guld hold.

Erhvervskarriere: Lars Smith er uddannet fra bl.a. RUC, hvor han har en master i organisationspsykologi. Lars har en lang karriere i Siemens bag sig, hvor han bl.a. har siddet som landechef, salgsdirektør og administrerende direktør i flere afdelinger af Siemens. I dag er han partner hos Odgers Berndtson, der er en af verdens største Executive Search virksomheder.


Morten Tange, håndbold
Sportslige meritter: Morten Tange har tidligere spillet håndbold for Århus KFUM, og har efter sin aktive karriere været en del af bestyrelsen i Århus Håndbold i en årrække.

Erhvervskarriere: Morten Tange har tidligere fungeret som konsulent for både Aarhus kommune og rådgivningsfirmaet AS3, mens han desuden også har været bestyrelsesmedlem i Cortex A/S og Århus KFUM. I dag er Morten indehaver af KarriereCoach, som specialiserer sig i karriererådgivning og coaching, og er samtidig partner og medstifter af betalingssystemet ILUNCH ApS.  


Thomas Poulsen, fodbold
Sportslige meritter: Thomas Poulsen har spillet fodbold på højeste niveau i 16 år, spillet omkring 500 kampe og har repræsenteret Aab, Viborg FF og Silkeborg. Ligeledes har Thomas spillet 5 landskampe for det danske landshold. 

Erhvervskarriere: Thomas Poulsen er uddannet Cand.oecon. fra Århus Universitet og har efterfølgende gennemgået ledelseskurser hos Jyske Group. Han arbejder nu som Senior Sales Manager i Jyske Capital.