[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Jobbank

Virksomhedspartnere i Job4player ser et stort potentiale i dig som elitesportsudøver, og et godt match til virksomheden på målrettethed, disciplin, ansvarsbevidsthed og et stort vinderinstinkt. Derfor efterlyser de også flere ansøgninger fra elitesportsudøvere!

Læs mere om vores virksomhedspartnere og deres tilbud til dig ved at klikke ind på deres virksomhedsprofil under Partnere

Nedenfor kan du se jobopslag fra vores virksomheds- og rekrutteringspartnere interessante for - eller rettet mod - vindertyper fra elitesportens verden:
  

grey_line

Løbende opslag KBH Kommune_lille

Vil du bruge din sportsbaggrund til eks. at arbejde med aktivering af børn og unge?

Kunne du tænke dig at bruge dine erfaringer fra sportens verden til eksempelvis at arbejde med børn og unge, fritids- og idrætstilbud, voksne med særlige behov - eller noget helt andet?

I Københavns Kommune er der  10 overordnede arbejdsområder og kommunen består af  syv forvaltninger. Alle ledige stillinger slås op på  www.kk.dk/job, men specielt tre af forvaltningerne - og udvalgte stillinger/ arbejdsfunktioner herunder - tænkes ekstraordinært relevante for dig fra sportens verden.  Dette kunne være ifm. at give udsatte børn og unge et aktivt fritidsliv, blive rollemodel og/eller generelt at bygge bro mellem fritidsliv, skole, uddannelse, beskæftigelse og foreningsliv.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Aros Forsikring

Assurandører til Aros Forsikring i Aarhus

Som ansat i Aros Forsikring bliver du en del af et stærkt landsdækkende assurandørteam, der varetager deres eget område og kundeportefølje. Du kommer til at servicere og rådgive mennesker med at træffe et af livets vigtigste, men ofte nedprioriterede beslutninger, nemlig forsikringen af deres kære og deres ejendele.

Det vil være godt, hvis du har en finansiel baggrund, men det er ikke en betingelse. Oplæringen vil ske på hovedkontoret i Viby ved Aarhus

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Nykredit_lille

Kundekonsulenter til Nykredit Direkte i København

I Kundeservice og Salg, Nykredit Direkte® har vi ansvaret for alle Nykredits bankkunder uden ejerbolig. Din primære opgave bliver at betjene og servicere vores kunder, når de kontakter os enten telefonisk eller digitalt vedrørende deres daglige økonomi. 

På sigt går du efter at blive bankrådgiver med egen portefølje. Du har en baggrund som finansøkonom, finansbachelor, mægler - indenfor forsikringsbranchen, bank eller lignende. Du har drive, er ambitiøs og har lysten til at stå op for at gøre en forskel for kunderne.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Politi

Vil du gøre en forskel og være med til at sikre trygheden i vores samfund?

Det er et betroet og attraktivt job at være politibetjent. Derfor er der mange mentale, fysiske og teoretiske krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende. Du kan kun blive politibetjent, hvis du virkelig vil det!

Elitesportsudøvere er vant til atagere og indgå på et hold, hvis trup ofte bliver udgjort af spillere fra mange forskellige nationer og heraf kulturer ligesom præcis kommunikationsevne, særligt i pressede situationer, er meget vigtig, eftersom selv den mindste misforståelse vil kunne få alvorlige konsekvenser for hele teamet ibåde elitesport og hos politiet. Som politibetjent skal du præstere hver gang, du klarer kun jobbet via samarbejde med kollegaen, præcis som på banen.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag DGI

Kunne du tænke dig at arbejde inden for breddeidrættens verden?

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Med foreningerne som ramme medvirker vi til at udvikle idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed - og udbyder endvidere et stort antal kurser og events, hvortil vi løbende rekrutterer instruktører, undervisere og foredragsholdere.

Vi tror på, at elitesportsudøvere kan have en særdeles interessant profil i forhold til DGI's arbejde og engagement i foreningslivet.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag FK Distribution

Start din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder

FK Distribution A/S formidler både digitale tilbud og landsdækkende omdeling af tilbudsaviser og reklamer til de danske forbrugere. Du kan f.eks. starte din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder. En distributionsleder har ansvaret for distribution af aviser og reklamer i eget distributionsområde, herunder ledelse og opfølgning på 120-150 omdelere.

Vi har med jævne mellemrum udfordrende stillinger indenfor ledelse, IT, kundeservice og salg til vores afdelinger i Taastrup, Odense, Tilst og Esbjerg.

Vi har også mulighed for at tilbyde dig nogle fleksible deltidsjob - eksempelvis som studentermedarbejder, reklameomdeler eller lagerarbejder.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Nordea

Medarbejdere til Nordeas telefonbank i Aarhus og Taastrup (Deltid)

Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig

Vi søger medarbejdere til vores telefonbank i Aarhus og Taastrup, hvor vi supporterer vores kunder hele døgnet året rundt. Vi har brug for din hjælp i travle perioder, på helligdage, ferier og på "skæve" tidspunkter.

Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer. Du bliver del af en engageret gruppe på 40 medarbejdere (Begge puljegrupper er på 40 hver), som alle arbejder i Nordea i deres fritid. Hos os er du i høj grad "på", når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats, og bliver målt på dine resultater.

Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.

Ansøgningsfrist: Løbende ansættelse

se jobopslag >>

grey_line