[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Gør dig synlig i unik CV-database

Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver har du mulighed for at oprette dit CV i Job4players CV-database - en CV-oprettelse som er første trin i processen for at komme i gang med eller forberede et kommende karriereskifte. Se hvordan vi i Elitesportens Karrierepartnere gennem 3 trin kan hjælpe dig videre.

OBS! Eneste krav for at kunne oprette dit CV er, at du som nuværende elitesportsudøver er medlem af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening. Se i øvrigt betingelserne for opretttelse af CV samt vores håndtering af personoplysninger HER 

KLIK HER FOR AT OPRETTE CV

Om CV-databasen
CV-databasen er et unikt værktøj til at markedsføre din profil med fokus på de kompetencer, du har opnået i elitesporten, hvor du har været vant til konstant at skulle præstere, gå efter dine mål og indfri de forventninger, der er blevet stillet til dig.

CV-databasen kan give et kvalitetsstempel og synliggøre attraktive kompetencer - blandt andre viljestyrke, engagement, disciplin og udholdenhed - som du har opnået i elitesporten. Kompetencer som er særligt fordelagtige for virksomhederne. Databasen formidler desuden almene oplysninger om bl.a. uddannelsesmæssig baggrund og evt. erhvervserfaring.

Som udgangspunkt vil CV-databasen være fuldt tilgængelig for Job4players' virksomhedspartnere, men du kan også vælge at have et deaktiveret CV (dvs. ikke synligt for virksomhedspartnere). Vi tager på den måde hensyn til, at du kan have en interesse i ikke at offentliggøre, at du er jobsøgende eller interesseret i henvendelser. Du har derfor alt at vinde og intet at tabe ved at oprette dit CV.

Vær opmærksom på at dit CV først aktiveres, når vi har godkendt det. Vi gennemlæser dit oprettede CV og vender tilbage med eventuelle gode råd til forbedring inden det aktiveres.
 

Tilpas allerede oprettet CV

Har du allerede oprettet dit CV, men ønsker at redigere i dette, skal du tage kontakt til Job4player. Du vil da modtage et midlertidigt link til at få adgang og redigere i dit CV.
Vi anbefaler at være opmærksom på indholdet i dit CV, og opdatere løbende.

For yderligere info og rådgivning, eller tilpasning af CV, kontakt 4player. Se oversigt over 4players ansatte HER